Early Bird Subscription Premium

90 

Bëhu pjesë e komunitetit tonë ekskluziv me anë të abonimit në versionin premium! Ky version të ofron akses të pakufizuar në të gjitha veglat dhe raportet tona të avancuara për monitorimin e mediave online. Do të kesh mundësinë të vëzhgosh në kohë reale fshirjen e lajmeve, të analizosh trendet përmes analizës statistikore të detajuar dhe të zbulosh nivele të reja të transparencës në botën e medias. Me funksione të personalizuara, si njoftime të menjëhershme për çdo ndryshim të rëndësishëm dhe qasje në burime të pasura të të dhënave, ky abonim është i domosdoshëm për profesionistët e medias, kërkuesit, dhe çdokënd që dëshiron të qëndrojë një hap përpara në kuptimin e dinamikave të ndryshme të lajmeve online. Bashkohu tani për të eksploruar thellësitë e mediave online si kurrë më parë!

SKU: subscribe2 Category: