Early Bird Subscription V2

60 

Anëtarësohu në grupin tonë të veçantë duke u abonuar në Versionin e dytë! Ky paketim të siguron hyrje të privilegjuar në arsenalin tonë të plotë të mjeteve dhe analizave të thelluara për vëzhgimin e spektrit medial online. Të ofrohet mundësia unike për të ndjekur në moment fshirjen e artikujve, për të kuptuar trendet përmes një analize statistikore të detajuar dhe për të arritur një nivel të ri të qartësisë në universin medial. Me veçori të personalizuara, përfshirë lajmërime instant për ndërhyrje të rëndësishme dhe hyrje në një gamë të gjerë të të dhënave, abonimi ynë është esencial për ata që janë të përkushtuar në mediat, studiuesit, dhe këdo që synon të mbetet i informuar dhe një hap përpara në interpretimin e fluksit të vazhdueshëm të informacionit online. Anëtarësohu sot për të zhytur në thelbin e medias online në një mënyrë që nuk e ke përjetuar më parë!

SKU: subscribe3 Category: